Головна Новини Первинні Вітання переможцям!

Отримувати новини - введіть свій e-mail:

Вітання переможцям! Друк
Середа, 27 квітень 2016 09:35
V етап V Всеукраїнського Чемпіонату з колористики «ESTEL COLOR 2016» в рамках ХІV Міжнародного Фестивалю «Кришталевий Янгол»

24.04.2016 р. у фіналі ІІ туру чемпіонату V Всеукраїнського Чемпіонату з колористики «ESTEL COLOR 2016» в рамках ХІV Міжнародного Фестивалю «Кришталевий Янгол» прийняли участь учні Вищого професійного училища №3 м.Чернівці в номінації «Креативне фарбування»: Снігур Наталія та Щербатюк Христина.

За результатами ІІІ етапу - півфіналу, який був І туром Чемпіонату, проводився відбір фіналістів на основі опублікованих фотографій. За підсумками І туру Чемпіонату визначалась група фіналістів, які були запрошені в Київ разом з моделями  на ІV етап - очний фінал у Києві – ІІ тур чемпіонату, де учні могли показати свої вміння з перукарського мистецтва. Фіналісти повинні були продемонструвати власні роботи (включаючи макіяж, костюм, зачіску, манікюр, аксесуари) на  сцені Фестивалю за робочими місцями із дзеркалами.

За результатами конкурсу в номінації «Креативне фарбування»  І місце здобула учениця групи №17 ВПУ №3  м.Чернівці Снігур Наталія  (майстер в/н Николаїшина К.В.)