Головна Новини ЦК Круглий стіл ЦК Профспілки з питань внутрішньоспілкової діяльності

Отримувати новини - введіть свій e-mail:

Круглий стіл ЦК Профспілки з питань внутрішньоспілкової діяльності Друк
Середа, 12 листопад 2014 11:56
11 листопада 2014 року у Львові відбувся круглий стіл з питань внутрішньоспілкової діяльності, Центрального комітету Профспілки працівників освіти і науки України. Задля обговорення актуальних питань до Львова прибули керівники обласних організацій освітянської профспілки з усієї України.

Розпочав роботу круглого столу Голова Профспілки Георгій Труханов, який окреслив схему заходів наступних днів та поділився думками щодо політичної ситуації в Україні, її впливу на діяльність галузевої профспілки.

Впродовж засідання, зокрема, було обговорено проведення звітно-виборних конференцій і територіальних організаціях.

Підсумовуючи дискусію, Георгій Труханов наголосив на важливості доопрацювання відповідних документів внутрішньоспілкової діяльності та формування перспектив й векторів подальшої роботи Профспілки.

Завтра, 12 листопада 2014 року, відбудуться семінар «Глобальна програма із захисту домашніх працівників мігрантів: Коридор Україна – Польща» та засідання Президії ЦК Профспілки працівників освіти і науки України. На 13 листопада заплановано проведення VІІІ Пленуму ЦК Профспілки, на якому буде розглянуто хід виконання Основних напрямів діяльності Профспілки на 2011-2015 роки.

Прес-служба Профспілки працівників освіти і науки України