Головна Новини ЦК Збереження стипендій студентам із зони АТО

Отримувати новини - введіть свій e-mail:

Збереження стипендій студентам із зони АТО Друк
Середа, 03 вересень 2014 09:19
Кабінет Міністрів України доручив навчальним закладам Луганської та Донецької областей зберегти розмір стипендії на наступний семестр студентам, які не мали можливості скласти минулу сесію.

Про це йдеться в розпорядженні Уряду від 27 серпня 2014 року № 785 «Деякі питання організації 2014/15 навчального року в навчальних закладах, що розташовані в Донецькій і Луганській областях».

«Особам, які навчаються за державним замовленням у навчальних закладах, що розташовані у Донецькій і Луганській областях, та з незалежних від них обставин не пройшли останній семестровий контроль у 2013/14 навчальному році, виплачується стипендія в розмірі, встановленому зазначеним особам за результатами попереднього семестрового контролю в 2013/14 навчальному році, на період до визначення результатів наступного семестрового контролю», – йдеться в документі.

Про необхідність дотримання норм цього розпорядження щодо виплати стипендій студентам йдеться також у листі Міністерства освіти і науки України від 1 вересня 2014 року №1/9-436.

Завантажити додатки


Відділ студентської молоді