Головна Новини Вітання З Днем працівників освіти

Отримувати новини - введіть свій e-mail:

З Днем працівників освіти Друк
Четвер, 03 жовтень 2013 09:49
ШАНОВНІ ОСВІТЯНИ, ДОРОГІ СПІЛЧАНИ!

Разом із золотом осені на Буковину приходить професійне свято – День працівників освіти.

У цей день, кожен із нас по особливому оцінює свій життєвий вибір, звіряє його з щоденною працею, адже Учитель є і залишиться основною фігурою формування громадянського суспільства, виховання справжнього патріота. Мабуть природно і те, що загальносуспільні виклики та проблеми, перемоги і сподівання ми поділяємо з усіма.
Праця педагога – це вічний неспокій та пошук істини, муки творчості і радість перемог, емоційні підйоми та гіркі розчарування.

Та попри все, Вчитель – це не просто професія, це покликання душі, це спосіб життя, адже він працює не тільки для себе і своїх вихованців, а і для майбутнього країни.
Від кожного з вас залежить яким буде наш світ завтра.

Бажаю, щоби ваші студенти, учні чи дошкільнята ніколи не розчаровували вас, а головне, щоб держава гідно цінувала вашу звитяжну працю, щоби посіяні вами зерна знань, умінь, непідкупної мудрості проростали дружніми сходами і давали багаті плоди.
Нехай щирі слова подяки звучать для вас не тільки в свята, а й щоденно. Нехай ніколи не згасне світло вашої душі, тепло вашого серця, а Всевишній рясно благословляє кожен день вашого життя.

Зі святом вас!

З повагою,
Голова Чернівецької обласної організації
Профспілки працівників освіти і науки                        В. В. Дудчак