Головна Новини Вітання Зі святом Перемоги!

Отримувати новини - введіть свій e-mail:

Зі святом Перемоги! Друк
Вівторок, 07 травень 2013 15:05
«Ніхто не забутий, ніщо не забуте!»

Дорогі ветерани!
Шановні освітяни, студенти, учні!


Сердечно вітаємо вас з всенародним святом – Днем Перемоги!

Доземний уклін вам, дорогі сивочолі ветерани! Ви мужньо і чесно у важких боях захистили рідну землю, а у післявоєнні роки, не шкодуючи ні сил, ні здоров’я, піднімали з руїн міста і села заради світлого майбутнього.

Усі покоління освітянських родин, студентів та учнів, складають вам шану та у вічній скорботі і боргу перед тими, хто не повернувся з вогненних доріг Великої Вітчизняної війни.

Ваш приклад справжнього патріотизму, самовідданості, незламності духу і великої любові до Батьківщини завжди був та буде взірцем для всіх поколінь. Міцного здоров’я Вам і довголіття!

Шановні спілчани! Будьмо гідні тих, хто здобув для нас спокій та мир, радість буття та можливість творити, виховувати і навчати. Нехай процвітають ваші таланти, не в’яне натхнення для плідної праці в ім’я освіти і науки, в ім’я рідної України. Хай здоров’я та спокій, радість й достаток супроводжується гарним та бадьорим настроєм.

Хай велична хода перемог нашого українського народу на шляху до побудови демократичного суспільства буде осяяна мирним небом, світлими ранками, щасливими посмішками дітей, друзів та колег!

Зі святом Великої Перемоги!

З повагою

Голова Чернівецької обласної
організації профспілки
працівників освіти і науки
В. В. Дудчак