Головна Новини Головні новини Із 22 до 26 травня триватиме всеукраїнський тиждень професійної освіти

Отримувати новини - введіть свій e-mail:

Із 22 до 26 травня триватиме всеукраїнський тиждень професійної освіти Друк
Понеділок, 22 травень 2023 15:27

З 22 до 26 травня 2023 року триватиме Всеукраїнський тиждень професійної освіти. Він відбудеться в межах Європейського року навичок

Головна ідея – допомогти людям здобути знання і навички, яких потребує сучасний ринок праці, а бізнесу – подолати проблему дефіциту фахівців.

Упродовж п’яти днів відбудуться заходи на національному та регіональному рівнях, а також заходи від міжнародних та бізнес-партнерів сфери.

Кожен день заходів національного рівня буде тематичним та присвячений одній з ключових сфер професійної освіти. Ознайомитися з програмою можна за посиланням.

Головні події можна буде переглянути онлайн у фейсбук- або ютуб-сторінках профільного міністерства. 

Заходи будуть організовані спільно з Національним агентством кваліфікацій, Федерацією роботодавців України, Міжнародною організацією праці, Програмою ЄС «EU4Skills: кращі навички для сучасної України» (GIZ), представниками офісу ЕРАЗМУС+ в Україні, експертами Інституту професійної освіти НАПН України, громадськими організаціями «Центр «Розвиток КСВ», ГО «Інститут професійних кваліфікацій», ТОВ «Кнауф гіпс Київ» та «Укрзалізниця», Університетом менеджменту освіти, Міжнародгою фундацією виборчих систем, Європейським фондом освіти, Радою з питань освіти і молоді Естонії (Harno).

 

За матеріалами – МОН