Головна Новини Головні новини 5-й тиждень навчання у Всеукраїнській школі онлайн!

Отримувати новини - введіть свій e-mail:

5-й тиждень навчання у Всеукраїнській школі онлайн! Друк
Середа, 06 травень 2020 09:29

4 травня 2020 року розпочався п'ятий тиждень роботи Всеукраїнської школи онлайн. Цього тижня МОН анонсує канали, що надалі транслюватимуть уроки для початкової школи, розповідає про теми, що заплановано вивчити цього тижня, а також про вихідний 11 травня.

Заплановано, що відтепер 1-4 класи Всеукраїнської школи онлайн  транслюватимуть канали:

  • 1 клас – Піксель

  • 2 клас – UA:Культура

  • 3 клас – НЛО TV

  • 4 клас – ПлюсПлюс

Традиційно уроки для кожного класу і в день трансляції, і в записі ви можете знайти на YouTube МОН.

Також є розклад з темами на наступний тиждень для 5-11 класів. З технічних причин деякі теми можуть змінюватися впродовж тижня, але це поодинокі випадки. Загалом цей розклад дасть можливість учням та вчителям підготуватися та спланувати навчання впродовж тижня.

Організатори проєкту також отримали велику кількість звернень з проханнями не навантажувати дітей навчанням в офіційні державні вихідні. Саме тому 11 травня буде вихідним у Всеукраїнській школі онлайн, а уроки не транслюватимуть.

Водночас усі теми, передбачені програмою до кінця навчального року, будуть вичитані та оприлюднені.

Нагадуємо, що в межах проєкту уроки для початкової школи транслюються з 9 години ранку у вівторок та четвер, а для 5-11 класів – з 10 години ранку з понеділка до п'ятниці.

Також на YouTube МОН з’являються субтитри та переклад жестовою мовою для уроків. Поступово такий супровід матимуть усі уроки каналу.

За матеріалами – МОН