Головна Новини Головні новини День Безпечного Інтернету – для найкращого Інтернету

Отримувати новини - введіть свій e-mail:

День Безпечного Інтернету – для найкращого Інтернету Друк
Вівторок, 11 лютий 2020 10:03

11 лютого 2020 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом «Разом для найкращого Інтернету».

Цей день проводиться з метою залучити до дій кожного та кожну, хто відіграє свою роль у створенні кращого Інтернету для всіх, зокрема, наймолодших користувачів. Більш того, це запрошення для всіх до поважливого онлайнового спілкування задля забезпечення найкращого цифрового досвіду.

«День безпечного Інтернету надає унікальну можливість для проведення заходів з безпеки онлайн разом зі всім світом: як у закладі освіти, бібліотеці, громадській організації, так й в органах влади, бізнесових організаціях. Щороку до Дня безпечного Інтернету в Україні, як і у всьому світі, приєднується все більше організацій.

150 країн офіційно підтримали День безпечного Інтернету 5 лютого 2019 року. В Україні до Дня безпечного Інтернету офіційно долучились понад 1400 закладів освіти, бібліотек та громадських організацій. Понад 18000 освітян та бібліотекарів у всіх областях України взяли участь в освітніх заходах із безпеки в Інтернеті. 142 500 дітей та молодих людей взяли участь в офіційно зареєстрованих заходах, присвячених безпеці в Інтернеті.

«Ми б хотіли подякувати кожному та кожній, хто організовували, хто брали участь, хто висвітлювали заходи до Дня безпечного Інтернету 2019 та запрошуємо до відзначання Дня безпечного Інтернету 2020 у вівторок 11 лютого! Саме ви робите цей День в Україні – день заради безпечнішого та найкращого Інтернету!», – команда Центру кращого Інтернету.

Для того, щоб дізнатися, як День безпечного Інтернету відзначається в світі та Україні слідкуйте за хештегами  #SID2020 та #SaferInternetDay, #ДеньБезпечногоІнтернету у соціальних мережах.