Головна Новини Головні новини У останній день червня відзначатимемо День молоді 2019

Отримувати новини - введіть свій e-mail:

У останній день червня відзначатимемо День молоді 2019 Друк
Понеділок, 01 липень 2019 09:01

У цьому році, 30 червня, Україна відсвяткує 61-й День молоді. У цього свята немає фіксованої дати, тому він щорічно відзначається в останню неділю червня. Свято випадає на вихідні дні 2019, разом із Днем Конституції України.

Дата виникнення свята – 7 лютого 1958 року. Традиція відзначати день юності в останню неділю червня збереглася і до наших днів.

У незалежній Україні День молоді почали відзначати 22 червня 1994 року, коли перший президент Л. М. Кравчук підписав Указ № 323/94 «Про День молоді» «на підтримку ініціативи молодіжних об'єднань і організацій України».

У День молоді в Україні організовуються різні заходи, концерти та інші урочистості. Сценарій на День молоді в Києві та інших містах України – фестивалі, кінопокази, виступи, змагання, майстер-класи.

Існують і схожі свята – Міжнародний день солідарності молоді 24 квітня, Міжнародний день молоді 12 серпня і Всесвітній день молоді 10 листопада.

Вітаємо з Днем молоді усіх молодих і завзятих!

День молоді це одне з найдинамічніших свят – адже їм, молодим – скрізь дорога! Для вас відкритий увесь світ, все таке яскраве і сама любов править балом!

Будуйте плани і виконуйте задумане, всупереч усім труднощам! Мрійте і дійте! Будьте щасливі!