Головна Новини Головні новини Засідання Центральної оглядової комісії Всеукраїнського огляду-конкурсу стану умов і охорони праці

Отримувати новини - введіть свій e-mail:

Засідання Центральної оглядової комісії Всеукраїнського огляду-конкурсу стану умов і охорони праці Друк
Середа, 15 травень 2019 09:09

14 травня 2019 року відбулося засідання Центральної оглядової комісії Всеукраїнського огляду-конкурсу стану умов і охорони праці в навчальних закладах Міністерства освіти і науки України за результатами 2018 року.

Комісія розглянула та проаналізувала матеріали, які подавалися департаментами (управліннями) освіти обласних державних адміністрацій, м. Києва та обласними, Київською міською організаціями Профспілки працівників освіти і науки України. Усього на фінальний етап Конкурсу було надіслано матеріали 30 закладів освіти різного типу із 20 регіонів України.

У ході обговорення члени комісії визначили заклади освіти, які домоглися кращих показників відповідно до Положення про Всеукраїнський громадський огляд-конкурс, та запропонували Колегії Міністерства освіти і науки України та президії ЦК Профспілки у спільному рішенні відзначити переможців дипломами, грамотами та грошовими преміями.

Комісія запропонувала поширити кращий досвід роботи закладів освіти на власних сайтах, у засобах масової інформації та тематичних виданнях.


Склад Центральної оглядової комісії [58,18 Kb][30] Завантажити Переглянути документ онлайн 

Відділ організаційної роботи ЦК Профспілки