Головна Новини Головні новини Щастя є: 54% українців вважають себе щасливими

Отримувати новини - введіть свій e-mail:

Щастя є: 54% українців вважають себе щасливими Друк
Четвер, 09 серпень 2018 08:44
Українці вважають себе щасливими. У всякому разі 54% респондентів недавнього опитування провідного порталу з пошуку роботи. Примітно, що серед того, що саме робить людей щасливими, робота займає останнє місце.

«Ви щасливі?» – Так звучало питання, який задали користувачам порталу. Із тих 3705 респондентів, що відгукнулися, 2026 відповіли – «Так». При цьому майже 46%, на жаль, щасливими себе не вважають.

Але що саме робить українців щасливими? Родина? Гроші? Може, робота?

Виявилося, що 41% респондентів відчуття щастя дарує сім’я. І це не може не радувати. 19,4% відчувають себе щасливими через особисті досягнення. 17,4% для щастя потрібні гроші. Відпочинок і спілкування з людьми вибрали, відповідно, 11,4% і 7,5%. На останньому місці – робота – всього 3,3%.

Виявилося, що робота не робить українців щасливими через низьку оплату праці. Про це заявили 60% респондентів.

12% не подобається завдання, які вони виконують, майже 8% незадоволені начальством. 6% нарікають на довгу дорогу на роботу і з роботи. А 3,4% не підходить колектив.

Психологи ж кажуть, аби відчувати себе щасливими, потрібно знайти роботу, яка приносить задоволення. А якщо хобі і захоплення переростають у професію і справу всього життя – успіх вам гарантований.


За матеріалами СЬОГОДНІ