Головна Новини Головні новини День журналіста – свято, що переросло із професійного до загальнонародного

Отримувати новини - введіть свій e-mail:

День журналіста – свято, що переросло із професійного до загальнонародного Друк
Середа, 06 червень 2018 14:21
6 червня відзначають своє професійне свято усі працівники засобів масової інформації. Погодьтеся, неможливо уявити сучасне суспільство без інформації, засобів її передачі, без професійного погляду на події та факти нашого життя, постійно свіжої стрічки новин в Інтернеті, соціальних мережах.

Журналісти, інформаційники – майстри слова, які не творять матеріальних цінностей, але саме вони значною мірою формують свідомість громадянина, його характер, поведінку, вчинки, активну життєву позицію.

Завдяки їхній щоденній праці, мільйони читачів, глядачів і слухачів оперативно отримують різну інформацію – свіжу, об’єктивну, правдиву, гостру, провокативну, з передової, з далеких куточків країв і країн.

Слово журналіста піднімає дух, зцілює у людях віру, вселяє надію та є неоціненною підтримкою на шляху якісних перемін у житті.

У цей день щиро дякуємо усім фахівцям інформаційної сфери, які працюють у всіх ланках Профспілки працівників освіти і науки України.

Кожен із вас на своєму робочому місці щодня творить історію сьогодення – без прикрас, правдиво і об’єктивно відображаючи сучасність.

Ви інформуєте, повідомляєте, пишете, доводите до відома, фотографуєте, презентуєте для освітян, студентської молоді, ветеранів педагогічної праці. І всі разом наші матеріали поповнюють яскравими, незабутніми сторінками літопис нашої організації, нашої країни.

Миру і добра, злагоди і достатку зичимо вам, шановні колеги і друзі! Нехай ваша робота ніколи не перетворюється на рутинне ремесло і завжди супроводжується творчими злетами, пошуками та знахідками. 

Нових цікавих тем, гострого пера, сміливих проектів та наполегливості! Нехай ваша праця завжди знаходить любов та повагу в серцях людей.