Головна Форум

Отримувати новини - введіть свій e-mail:

Ласкаво просимо, Гість
Будь ласка Вхід або Реєстрація.    Забули пароль?
Правила форуму

Данні правила діють на всій конференції. В окремих розділах та форумах конференції можлива наявність власних правил, які уточнюють й деталізують правила поведінки в них. При цьому данні правила залишаються обов'язковими в будь-якому випадку.

Правила вводяться для створення комфортної й конструктивної атмосфери спілкування. Якщо Вас не влаштовує встановлена форма спілкування, утримайтесь від участі в данній конференції.

I. Реєстрація користувачів.

  1. Реєструючись в форумі, користувач погоджується виконувати данні Правила.
  2. Для реєстрації в форумі користувач повинен надати діючу адресу електронної пошти. Мы гарантуємо конфіденційність указанної інформації.
  3. Вибір імені користувача(nickname) є Вашим виключиним правом. Адміністрація залишає за собою право прийняти дії з припинення використання nickname, якщо його використання порушує загальноприйняті моральні й етичні норми або є образливим для інших користувачів форуму. Заборонена реєстрація nickname, схожих з вже існуючими, що може призвести до введеня в оману інших користувачів форуму.
  4. Заборонена неодноразова реєстрація одного користувача, без залежності від мети, з якою така реєстрація провадиться. Данне порушення є вкрай серйозним і веде до блокуванню всіх Ваших облікових записів.
  5. Якщо Ви не виявляєте активність в форумі протягом довгого часу, Ваш обліковий запис може бути видалений.

II. Правила поведінки в форумі.

  1. Спілкування в форумі будується на принципах загальнопринятої моралі й мережевого етикету.
  2. Заборонено використання нецензурних слів, лайки, образливих виразів, незалежно від того, в якому вигляді й до кого вони були адресовані(будьте українцями :) ), у тому числі заборонена "підміна" букв символами.
  3. Категорично забороняється будь-яка реклама, зокрема реклама інтернет-проектів(крім випадків попереднього погодження з адміністрацією).
  4. Ваш підпис в форумі не може бути довшим 2-х рядків. До нього пред'являються ті ж самі вимоги, що й до повідомлень в форумі.

III. Публікація повідомлень.

  1. Назва теми має бути інформативною, максимально чітко відбиваючи сенс проблеми.
  2. Перед створенням нової теми переконайтеся, що ви створюєте її у форумі відповідної тематики, і також постарайтесь переконатися, що питання не обговорювалося раніше.
  3. Заборонено створення однакових тем, у різних розділах та розміщення однакових за змістом повідомлень у різних темах.
  4. Намагайтеся не робити граматичних помилок у повідомленнях - це створить негативне враження про Вас.

IV. Стосунки між користувачами та адміністрацією.

  1. У своїх діях адміністрація форуму керується здоровим глуздом і внутрішніми правилами управління форумом.
  2. Обговорення дій адміністрації(адміністраторів та модераторів форуму) категорично забороняється в будь-яких форумах і темах, крім спеціалізованого форуму, покликаного забезпечити обговорення всіх аспектів роботи порталу і всього форуму.

Адміністрація залишає за собою право змінювати правила з наступним повідомленням про це користувачів форуму. Всі зміни і новації в форумі проводяться з урахуванням думок та інтересів користувачів.